March 24th, 2023

Tvättgiganten sparar oerhört mycket tid med hjälp av Shipit

1

Tvättgiganten AB

Tvättgiganten AB, beräknad omsättning under 2023 ca 11 mkr. Tillväxten under förra året var 431%. De levererar klimatsmarta tvätt- och rengöringsmedel i ekonomiförpackningar direkt hem till dörren/företaget och deras huvudsakliga kunder är privatpersoner och små- till medelstora företag.

Tvättgigantens styrka är bl. a. ett brett sortiment av miljövänliga produkter som tillsammans med snabb leverans hjälper dig att spara både tid och pengar. De har även en egen produktserie heter Washclean och tillverkas i Sverige enligt högt ställda krav på miljö och effektivitet. Sedan starten 1996 har Tvättgiganten levererat till över 200 000 kunder och de håller alltid en hög kvalité i varje steg i tillverkningen. Just kvalité är ett av Tvättgigantens tre ledord. De andra två är professionalitet och service.

Fördelarna med Shipit

Tvättgiganten valde Shipit för möjligheten att med en enkel integration kunna ha allt logistik samlad i Woocommerce samt kunna skriva ut frakthandlingar direkt från Woocommerce. Enkelt och överskådligt.

 I Shipit finns det stöd för dem största och ledande transportörer på den nordiska marknaden t.ex. DHL, DB Schenker, Postnord ,mfl. (Se vilka transportörer som stödjs) Tvättgiganten skickar bl.a. med DHL Service Point, Paket och Stycke.

Henrik Nilsson VD på Tvättgiganten berättar att ”Shipit gör att vi slipper jobba i flera olika system vilket sparar oerhört mycket tid. Sändningarna är med ett klick fullt spårbara. ”

Fördelarna med Shipit integrerat med t.ex. Woocommerce är att risken för fel minskas eftersom man inte behöver underhålla kunddata i olika system. Man sparar mycket tid då leveransuppgifterna skickas automatiskt till Shipit och man slipper manuella processer. Fraktetiketter och övriga fraktdokument kan enkelt skrivas ut och e-handlare har tillgång till spårningslänkar.

En annan häftig funktion är Shipit ombudsväljare som ger mina kunder möjlighet att välja utlämningsställe i min checkout” säger Henrik Nilsson, grundaren av Tvättgiganten.

Kort om Shipit

Shipit grundades 2015 och har en omsättning på över 6,3 MEUR idag. Shipit har kontor i Helsingfors, Lahtis och Mariehamn samt Stockholm. Shipit är en av Finlands snabbast växande IT-bolag och är med på Deloittes lista på ”Technology Fast 50 2022 Finland. Shipit har över 20 000 användare och växer snabbt.

www.shipit.se

Kort om Tvättgiganten

Tvättgiganten levererar klimatsmarta tvätt- och rengöringsmedel i ekonomiförpackningar direkt hem till dörren/företaget och deras huvudsakliga kunder är privatpersoner och små- till medelstora företag.

www.tvattgiganten.se