Superenkelt att skicka paket utomlands med Shipit | Shipit.se

May 28th, 2023

Superenkelt att skicka paket utomlands med Shipit

1

Från finska landsbygden ut i världen

KÄÄPÄ Biotech är ​​ett finskt företag med fokus på att främja människors välbefinnande. De specialiserar sig på tillverkning och försäljning av ekologiska friskvårdsprodukter baserade på svampar som odlas i den natursköna finska urskogen. KÄÄPÄ Biotechs produkter kan beställas från deras webbutik och levereras över hela världen, både till konsumenter och företagskunder.

För att effektivisera sin logistik och minska kostnaderna använder KÄÄPÄ Biotech Shipit, ett pålitligt fraktverktyg för bokning och utskrift av frakthandlingar till olika transportörer såsom Posti och UPS. Shipit valdes ut som deras partner efter att ha sökt efter billigare fraktalternativ. Shipit erbjuder inte bara kostnadseffektiva frakttjänster utan även expertis och rådgivning för att välja rätt leveranssätt och förenkla hela logistikprocessen.

Enligt Mikaela Kulmala, frakt- och mottagningsassistent på KÄÄPÄ Biotech, levereras nästan 90 procent av deras produkter utomlands. Innan de började använda Shipit var det svårt och tidskrävande att boka frakter, men nu har processen blivit enkel och smidig.

KÄÄPÄ Biotech har alltid haft tillgång till Shipits kundtjänst via telefon, chatt eller e-post för att få hjälp när det behövs. Mikaela Kulmala framhåller att det är trevligt att kunna prata med bekanta personer på Shipit som känner till deras företag och deras specifika behov.

Shipit har visat sig vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt löser situationer som kräver en lösning och snabba svar. KÄÄPÄ Biotech har stött på utmaningar relaterade till sin verksamhet och den avlägsna lagret på den finska landsbygden, vilket har varit utmanande för internationell handel. Shipit har hjälpt dem att övervinna dessa hinder.

KÄÄPÄ Biotech är mycket nöjda med sitt samarbete med Shipit och ser fram emot en långvarig relation. Trots de stigande kostnaderna inom branschen är de övertygade om att Shipit kommer att hjälpa dem att hantera dessa utmaningar.

Snabbhet, enkelhet och kostnadseffektivitet är ledorden för Shipit, och företaget erbjuder även en vänlig och professionell kundservice. Shipit uppmuntrar alla företag att expandera internationellt och sälja sina produkter utomlands.

Kort om Shipit

Shipit grundades 2015 och har en omsättning på över 6,3 MEUR idag. Shipit har kontor i Helsingfors, Lahtis och Mariehamn samt Stockholm. Shipit är en av Finlands snabbast växande IT-bolag och är med på Deloittes lista på ”Technology Fast 50 2022 Finland. Shipit har över 20 000 användare och växer snabbt.

www.shipit.se

➞ Fråga mer om våra tjänster för ehandlare och företag

Kort om KÄÄPÄ Biotechs

KÄÄPÄ Biotech är ett bioteknikföretag som engagerar sig för friskare människor och ekosystem. KÄÄPÄ Biotech samarbetar med olika vetenskapliga institutioner samt med olika företag från olika branscher för att forska, förnya och utveckla nya industrilösningar med svampar. Några av deras senaste projekt involverar närings- och livsmedelsindustrin samt skogsindustrin.

https://www.kaapamushrooms.com/