Snabba och flexibla leveranser i hela Sverige med Bring | Shipit.se

January 3rd, 2024

Snabba och flexibla leveranser i hela Sverige med Bring

1

Snabba och flexibla leveranser i hela Sverige!

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora företag i hela Norden. De hanterar paket, bud och gods – och kan även hjälpa till att installera den beställda tvättmaskinen, eller bära in den nya soffan och samtidigt ta med den gamla.

Det första klimatneutrala postföretaget

Bring investerar i miljön och var det första klimatneutrala postföretaget redan 2009. Bring är en del av Posten Bring-koncernen, den fjärde största post- och logistikaktören i Norden. Koncernen har som mål att senast 2025 endast använda förnybar energi till sina fordon och fastigheter. Idag får 6,1 miljoner svenskar sina paket levererade med el, HVO eller bioga. Läs mer om Brings hållbarhetsarbete

Bring har tredubblat antalet ombud på fyra år

Bring har drygt 1700 paketombud över hela Sverige i form av dagligvarubutiker och kiosker. Det senaste året har ombudsnätverket dessutom kompletterats med egna paketboxar, en satsning som fortsätter under nästa år. Under året har Bring placerat ut drygt 500 paketboxar i Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping, Linköping och Örebro.

Med nästan 7000 utlämningsställen i hela Norden finns Bring ombud där dina kunder bor, befinner sig och passerar dagligen.

Shipit och Bring samabetet

Shipit har ett avtal med Bring, vilket passar bra för dig som har ett mindre företag inom B2B eller B2C. Kontakta sales(at)shipit.se för mer information om vårt Bring-avtal.

Plugin för e-handelsföretag

Vill du koppla ihop din e-handel med Bring? Använd Shipits färdiga plugins för att koppla Brings pakettjänster till ditt webbutik. Du hittar våra integrationer här: https://www.shipit.se/integration

Några av Shipits färdiga fraktkopplingar: