Skicka paket inrikes med Shipit! | Shipit.se

November 6th, 2023

Skicka paket inrikes med Shipit!

Rekka ajaa maantiellä, järvi vasemmalla puolella ja metsä oikealla puolella auringonlaskussa

Skicka paket

Shipit gör det smidigt och enkelt att skicka paket av olika storlekar. Genom att registrera dig som företagskund i Shipit får du tillgång t.ex. ett bredare utbud av pakettjänster och billigare transportpriser. Med det lättanvända fraktsystem kan du som företag omedelbart använda mycket omfattande leveranssätt för olika behov.

Frakta paket billigt inrikes!

Skapa ett Shipit konto utan dolda eller fasta avgifter. Logga in och se hur mycket du kan spara per sändning. Shipit har inga månadsavgifter, utan du betalar endast om du skickar.

För att se ditt paket pris, gör följande när du har loggad in i Shipit:

  • Klicka Ny Sändning

  • Ange postnummer samt mått och vikt för din paketförsändelse.

  • Jämför bland olika fraktalternativ

  • Hitta den billigaste och smidigaste frakten för dig

Skicka paket enkelt!

Shipit är en plattform som samlar de mest populära transporttjänsterna på ett och samma ställe. Genom vår tjänst kan du kostnadseffektivt få alla olika transportsätt med ett avtal utan månadskostnader – allt på en faktura.

Gör det enkelt för dig själv att beställa frakttjänster och kontakta Shipit. Vi hjälper dig att alltid hitta den bästa transportlösningen för olika situationer.

Alla nya kunder kommer att få ett riktigt bra erbjudande för att sänka sina fraktkostnader! Om du vill veta mera om våra avtalspriser, kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer eller kontakta Shipit!