Shipit och Shine Webb söker pilotkunder för en ny fraktintegration till OpenCart | Shipit.se

June 19th, 2023

Shipit och Shine Webb söker pilotkunder för en ny fraktintegration till OpenCart

1

Shipit och Shine Webb samarbetar för att skapa en banbrytande integration som kommer att förenkla och förbättra fraktprocessen för e-handlare som använder OpenCart. För att säkerställa kvaliteten och effektiviteten i integrationen söker de nu efter pilotkunder som är villiga att prova och ge feedback på den nya lösningen.

Integrationen mellan Shipit och OpenCart syftar till att göra fraktprocessen smidigare och mer automatiserad för e-handlare. Genom att använda denna integration kommer användare av OpenCart att kunna ansluta sina e-handelsbutiker direkt till Shipits plattform för att hantera allt relaterat till frakt och leverans.

Några av de viktigaste fördelarna med denna integration inkluderar:

  1. Enkel installation: Integrationen kommer att vara enkel att installera och konfigurera för användare av OpenCart-plattformen.

  2. Automatiserad frakt: E-handlare kommer att kunna automatisera hela fraktprocessen, inklusive etikettgenerering, spårning av sändningar och hantering av returer, vilket sparar tid och resurser.

  3. Mångsidiga fraktalternativ: Användare kommer att ha tillgång till ett brett utbud av fraktalternativ från olika transportörer, vilket ger dem flexibilitet och möjlighet att välja det bästa alternativet för sina kunders behov.

  4. Realtidsuppdateringar: E-handlare kommer att få realtidsuppdateringar om sina sändningar, vilket ger dem möjlighet att hålla sina kunder informerade och minska antalet kundförfrågningar om fraktstatus.

För att säkerställa att integrationen möter e-handlares behov och förväntningar, välkomnar Shipit och Shine Webb intresserade e-handlare att delta som pilotkunder. Som pilotkund får du möjlighet att använda integrationen och ge värdefull feedback för att forma och förbättra den slutliga produkten.

För att anmäla ditt intresse som pilotkund och få mer information om integrationen, vänligen kontakta:

Tomi Pesonen på Shipit

  • E-post: tomi(at)shipit.se

  • Telefon: +46730398665 

Vi ser fram emot att samarbeta med e-handlare och ta ett steg mot att revolutionera fraktprocessen för e-handeln genom denna integration mellan Shipit och OpenCart.

Om Shipit

Shipit är en ledande leveranshanteringsplattform som erbjuder en mängd verktyg och funktioner för att underlätta och effektivisera fraktprocessen för e-handlare. Med deras innovativa lösningar strävar Shipit efter att skapa en smidig och sömnlös fraktlösning.

Om Shine Webb

Shine Webb grundades 2011 med inrikting inom webbutveckling. Och började tidigt jobba med Opencart där man på Shine Webb specialisera sig mer på utveckling av  avancerade e-handelslösningar som integrationer mellan OpenCart och affärssystem, betal- samt fraktlösningar. Shine Webb har från version 1.4 av Opencart gjort anpassningar, moduler och integrationer framförallt mot den Svenska marknaden. 

➞ Läs mer om våra OpenCart-integrationer