Shipit leveransmetoder är nu tillgängliga för Vilkas Now och Vilkas Suite | Shipit.se

June 14th, 2023

Shipit leveransmetoder är nu tillgängliga för Vilkas Now och Vilkas Suite

Nainen selaa Vilkas verkkokauppaa sininen Vilkas Now huppari päällä ja kukkaseppele hiuksissa

Vilkas är en av Finlands mest populära e-handelsplattform, som du kan använda för att enkelt och snabbt starta en egen webbutik. Vilkas Group Oy är en webbutiksleverantör som grundades 1995 och som inte bara verkar i Finland utan även i Sverige. Vilkas erbjuder e-handelsplattformar för företag av olika storlekar.

Shipit-integration kan hittas som en funktion i både Vilkas Now och Suite onlinebutiker.

Genom att lägga till Shipit i din Vilkas onlinewebshop kan du använda tjänsterna från många transportföretag med ett tillägg utan separata transportkontrakt eller månadsavgifter - du betalar bara för de transporter som görs. Du kan även använda dina egna kundnummer till transportföretag, kontakta Shipits kundtjänst om du vill att vi ska aktivera dina egna kundnummer för användning.

Med Shipit handlar du nationellt och internationellt! Du kan använda t.ex. tjänsterna från DB Schenker, DHL, Matkahuolto, Netlux, Posti, Bring, GLS, FedEx, Postnord och UPS.

Du kan komma åt Shipits leveranssätt genom att gå till din Vilkas webbutik, välja Inställningar > Leverans i hanteringen, lägga till en ny leveransmetod och välja "Shipit" som sin logistikpartner - enkelt och snabbt!

Kontakta Shipit Support för mer information om Vilkas kopplingen.

➞ Läs mer om våra Vilkas -integrationer