Shipit förstärker sitt globala fraktnätverk genom UPS | Shipit.se

October 25th, 2023

Shipit förstärker sitt globala fraktnätverk genom UPS

1

Shipit har påbörjat ett spännande samarbete med UPS, en av världens ledande logistikföretag. Detta samarbete markerar en milstolpe för Shipit och kommer att stärka vår förmåga att skicka paket utrikes med högsta pålitlighet och effektivitet.

Som en del av partnerskapet kommer Shipit att integrera UPS som en av sina primära transportörer, vilket ger användare av Shipit-plattformen möjlighet att dra nytta av UPS:s globala nätverk och omfattande logistiklösningar. Detta innebär att e-handlare kommer att kunna skicka sina paket utrikes på ett snabbt och pålitligt sätt till kunder över hela världen.

Några av de nyckelfunktioner och fördelar som användare av Shipit kan förvänta sig genom partnerskapet med UPS inkluderar:

  • Global täckning: UPS:s omfattande nätverk möjliggör leveranser till över 220 länder och territorier över hela världen. E-handlare kommer att kunna nå en bredare publik och expandera sin verksamhet globalt.

  • Mångsidiga fraktalternativ: Shipit-användare kommer att ha tillgång till ett brett utbud av fraktalternativ från UPS, inklusive standardleverans, expressleverans och särskilda tjänster som spårning, försäkring och returhantering.

  • Transparens och spårbarhet: E-handlare kommer att kunna ge sina kunder en sömlös leveransupplevelse genom UPS:s robusta spårningssystem och realtidsuppdateringar om paketets status.

  • Kundsupport: Shipits dedikerade kundsupportteam kommer att finnas tillgängligt för att hjälpa Shipit-användare med eventuella frågor eller problem som kan uppstå under fraktprocessen.

Samarbetet med UPS bekräftar Shipits engagemang för att erbjuda högkvalitativa leveranslösningar till sina användare och stärker deras position som en av de ledande aktörerna inom leveranshantering för e-handlare.

"Vi är mycket glada över vårt partnerskap med UPS och möjligheten att erbjuda våra användare tillgång till deras globala nätverk och expertis", säger Tomi Pesonen Country Manager på Shipit Sverige AB. "Genom att kombinera vår avancerade leveranshanteringsplattform med UPS:s pålitlighet och omfattande fraktlösningar kan vi ge våra användare den bästa möjliga fraktupplevelsen för deras internationella leveranser."

Kontakta vår support om du vill veta hur du kan använda UPS via Shipit.

➞ Läs mer om våra UPS-tjänster

➞ Läs mer om våra transportföretag