March 31st, 2023

Shipit - ekonomiskt hållbar fraktlösning för e-handlare

1

Facialklinikerna
Sedan starten sommaren 2020 har Fasciaklinikerna startat över 30 kliniker och ökat omsättningen från en dryg miljon till över 7,5 MSEK år 2022. Utöver behandlingar grundade på vetenskap och beprövad erfarenhet säljer Fasciaklinikerna kosttillskott via fasciashop.se där shipit underlättat hanteringen av leveranser. Fasciaklinikerna har integrerat Shipit med Shopify för en smidig, modern och professionell e-handelsupplevelse.

Fasciaklinikernas vision är att starta 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU och bolaget vänder sig till alla människor som har ont i kroppen och vill må bättre. 

 Logistik är en viktig del av kundtjänstupplevelsen

E-handels satsningen startades nyligen och just nu skeppar Fasciaklinikerna cirka 100 enheter varje månad med en konsekvent leveransprestanda.

”Efter att ha undersökt flera alternativ som inte var ekonomiskt hållbara för vår nystartade webbshop, fick vi en tips att kika på Shipits lösning. Vi valde att gå vidare med Shipit och det visade sig vara ett utmärkt val för våra behov” säger Alex Reinholdsson, grundare av Fasciaklinikerna.

Med Shipit kan man erbjuda dina kunder de mest lämpliga leveranssätten, de närmaste hämtningsställena och inkludera paketspårning som en del av kundupplevelsen.

”Genom att använda Shipit behöver vi inte längre manuellt skapa fraktsedlar eller boka hämtningar, vilket sparar en betydande mängd tid för alla inblandade i vår logistikprocess.”

 

Kort om Shipit

Shipit grundades 2015 och har en omsättning på över 6,3 MEUR idag. Shipit har kontor i Helsingfors, Lahtis och Mariehamn samt Stockholm. Shipit är en av Finlands snabbast växande IT-bolag och är med på Deloittes lista på ”Technology Fast 50 2022 Finland. Shipit har över 20 000 användare och växer snabbt.

www.shipit.se

 

Kort om Facialklinikerna

Sedan starten sommaren 2020 har Fasciaklinikerna startat över 30 kliniker och ökat omsättningen från en dryg miljon till över 7,5 MSEK år 2022. Utöver behandlingar grundade på vetenskap och beprövad erfarenhet säljer Fasciaklinikerna kosttillskott via fasciashop.se

https://fasciaclinics.com/se