De Faire Medical AB rekommenderar Shipit som en logistikpartner | Shipit.se

June 13th, 2023

De Faire Medical AB rekommenderar Shipit som en logistikpartner

1

De Faire Medical är ett medicintekniskt företag som specialiserar sig på tillverkning och distribution av medicinska produkter världen över. De Faire Medical svenska bolag startades 2021 och säljer bland annat produkten Myrkl. De Faire Medicals svenska bolag använder Shopify som sitt e-handelssystem och det är kopplat till Shipit. Genom kopplingen mellan Shopify och Shipit kan De Faire Medical AB hantera sin frakt och logistik på ett smidigt sätt. De Faire Medical AB använder flera transportörer som till exempel PostNord, DHL och UPS. Dessa transportörer möjliggör leveranser av deras produkter till olika destinationer.

De Faire Medical AB valde Shipit som sin logistikpartner efter att ha läst positiva recensioner och sökt efter en pålitlig leverantör.

Företaget upplever att Shipit erbjuder snabba och okomplicerade lösningar samt har kompetent personal som kan hjälpa till med deras fraktbehov. En fördel med Shipit-lösningen är möjligheten att enkelt generera fraktsedlar.

En av de största utmaningarna som De Faire Medical AB står inför är att skicka sina produkter från Sverige till resten av Norden och Europa. För att överkomma denna utmaning ser de fram emot att inleda samtal med Shipit för att hitta bra och smidiga lösningar.

De Faire Medical AB rekommenderar Shipit som en logistikpartner baserat på den positiva upplevelse de hittills haft med tjänsten. De uppskattar framför allt snabbheten, enkelheten och kompetensen som Shipit tillhandahåller.

Mer information om De Faire Medical: De Faire Medical.

➞ Fråga mer om våra tjänster för ehandlare och företag