Åre Chokladfabrik valde Shipit för att förbättra leveransupplevelsen | Shipit.se

March 5th, 2023

Åre Chokladfabrik valde Shipit för att förbättra leveransupplevelsen

1

Åre Chokladfabrik är en välkänd chokladtillverkare och återförsäljare i Sverige. Företaget erbjuder ett brett utbud av premiumchokladprodukter till sina kunder och har blivit känt för sin höga kvalitet och unika smaker. För att effektivisera sin fraktverksamhet och förbättra kundupplevelsen valde Åre Chokladfabrik att samarbeta med Shipit. Genom att använda Shipits fraktverktyg kunde Åre Chokladfabrik boka och skriva ut frakthandlingar till olika transportörer på ett smidigt och effektivt sätt. Detta minskade tidsåtgången för bokning och hantering av frakter, vilket gav företaget mer tid att fokusera på sin kärnverksamhet och leverera sina produkter snabbare till kunderna.

Shipits kundtjänst stod också tillgänglig för Åre Chokladfabrik när det behövdes, speciellt under implementering av kopplingen mellan Woocommerce och Shipit. Företaget kunde få hjälp och support via telefon och mejl, vilket gav dem trygghet och förtroende i sin fraktprocess. Kundtjänstteamet på Shipit var bekanta med Åre Chokladfabriks behov och kunde erbjuda skräddarsydda lösningar som passade företagets specifika krav.

Genom sitt samarbete med Shipit kunde Åre Chokladfabrik förbättra sin fraktverksamhet och uppnå snabbare, enklare och mer kostnadseffektiva leveranser till sina kunder. Shipits tekniska lösningar och dedikerade kundservice hjälpte Åre Chokladfabrik att optimera sin logistikprocess och säkerställa att deras produkter nådde kunderna på bästa möjliga sätt.

➞ Fråga mer om våra tjänster för ehandlare och företag