Integrations

Ongoing WMS

Integrationen mellan Ongoing WMS och Shipit möjliggör enkel och sömlös transportbokning vid orderhanteringen i ditt lager.

Integrationen mellan Ongoing WMS och Shipit möjliggör enkel och sömlös transportbokning vid orderhanteringen i ditt lager. Gör transportbokningar direkt i Ongoing WMS, synliggör spårningsinformation direkt i WMS:en, samt ställ in automatisk utskrift av frakthandlingar medan du packar dina ordrar.

Ongoing är ett snabbväxande mjukvaruföretag specialiserat på ett webbaserat lagerhanteringssystem (WMS) för logistikintensiva företag. Integrationen mellan Ongoing WMS och Shipit möjliggör enkel och sömlös transportbokning vid orderhanteringen i ditt lager, allt för att eliminera tidskrävande manuell datainmatning av data samt minimera risken för kostsamma felhanteringar.

Ongoing WMS är enkel att implementera och lära sig med stora möjligheter till att anpassas till verksamhetens specifika behov. Det finns ett brett ekosystem av integrationer till e-handelssystem, affärssystem, transportsystem, automationsutrustning, m.fl. Med integrationen mellan Ongoing WMS och Shipit kan du enkelt:

Gör transportbokningar direkt från Ongoing WMS

Du kan skapa en försändelse i Shipit baserat på en order i Ongoing WMS. All information om försändelsen såsom adress och antal kollin kan matas in i Ongoing WMS och sedan överföras till Shipit med ett enda knapptryck.

Gör leveransinformation synlig i Ongoing WMS

När försändelsen i Shipit är bokad genereras ett försändelse-ID som skickas tillbaka till Ongoing WMS för enkel spårning av ordern.

Automatisk utskrift av frakthandlingar

En fraktsedel genereras automatisk i Ongoing WMS och automatisk utskrift av fraktdokument kan enkelt ställas in med hjälp av Ongoings utskriftstjänst.

För att sätta upp integrationen i Ongoing WMS behöver du en API-nyckel från Shipit. Denna hittar du under ”API” i din Shipit dashboard. Följ sedan denna guide för att sätta upp integrationen.